Sporting Lissabon - Benfica (Derby de Lisboa)

Als je een voetbalwedstrijd in Portugal wilt bezoeken, dan zou je misschien de leukste Portugese derby willen bijwonen. De derby is tussen de twee clubs uit Lissabon, wat je meteen de mogelijkheid biedt om de hoofdstad te ontdekken. Meer weten over deze derby? Lees dan snel verder.

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen Sporting Lissabon en Benfica


21 mei 2023 Voetbalreizen Primeira Liga Sporting Lissabon - Benfica
15 januari 2023 Voetbalreizen Primeira Liga Benfica - Sporting Lissabon
17 april 2022 Voetbalreizen Primeira Liga Sporting Lissabon - Benfica
03 december 2021 Voetbalreizen Primeira Liga Benfica - Sporting Lissabon
16 mei 2021 Voetbalreizen Primeira Liga Benfica - Sporting Lissabon
31 januari 2021 Voetbalreizen Primeira Liga Sporting Lissabon - Benfica
17 mei 2020 Voetbalreizen Primeira Liga Benfica - Sporting Lissabon
17 januari 2020 Voetbalreizen Primeira Liga Sporting Lissabon - Benfica
03 februari 2019 Voetbalreizen Primeira Liga Sporting Lissabon - Benfica2-4
25 augustus 2018 Voetbalreizen Primeira Liga Benfica - Sporting Lissabon1-1
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE

Bezoek de Derby de Lisboa

De wedstrijd tussen Sporting Lissabon en Benfica is dé topwedstrijd van Portugal. Beide teams strijden al decennialang om de eer van de hoofdstad van Portugal, Lissabon. Deze Derby de Lisboa wordt ook wel Dérbi de Lisboa, Dérbi Eterno, Dérbi dos Dérbi da Segunda Circular of Dérbi da Capital genoemd.

Gezien de goede resultaten van beide clubs in de competitie van Portugal, de Primeira Liga, is de Derby de Lisboa er zeker één voor op je bucketlist! Sporting Lissabon zal in het eigen Estádio José Alvalade alles op alles zetten om te laten zie wie de baas is van Lissabon. Een derby om van te smullen!

Heb jij interesse in de Derby de Lisboa Sporting Lissabon – Benfica in het Estádio Jóse Alvalade? Boek tijdig je voetbalreis naar Lissabon en zie hoe Benfica het opneemt tegen Sporting Lissabon onder toeziend oog van meer dan 50.000 toeschouwers!


Jouw voetbalreis naar Derby de Lisboa

Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar de prachtige en sfeervolle stad Lissabon. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis naar Lissabon samen, altijd voorzien van de beste tips voor je verblijf in Lissabon. Het enige wat jou nog rest is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar Lissabon en uiteraard een geweldige voetbalervaring bij deze prachtige klassieker van de hoofdstad van Portugal!