Real Madrid - Atlético Madrid (Stadsderby)

Wil je graag een voetbalwedstrijd in Spanje bezoeken? Dan wil je waarschijnlijk Real Madrid op het veld zien schitteren. En wat is er dan leuker om deze topclub het zien op te nemen tegen stadsgenoot Atlético Madrid? Lees verder als je meer wilt weten over de wedstrijd tussen deze twee clubs.

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen Real Madrid en Atlético Madrid


25 februari 2023 Voetbalreizen Primera División Real Madrid - Atlético Madrid
18 september 2022 Voetbalreizen Primera División Atlético Madrid - Real Madrid
08 mei 2022 Voetbalreizen Primera División Atlético Madrid - Real Madrid
12 december 2021 Voetbalreizen Primera División Real Madrid - Atlético Madrid
07 maart 2021 Voetbalreizen Primera División Atlético Madrid - Real Madrid
13 december 2020 Voetbalreizen Primera División Real Madrid - Atlético Madrid
01 februari 2020 Voetbalreizen Primera División Real Madrid - Atlético Madrid
28 september 2019 Voetbalreizen Primera División Atlético Madrid - Real Madrid0-0
09 februari 2019 Voetbalreizen Primera División Atlético Madrid - Real Madrid1-3
29 september 2018 Voetbalreizen Primera División Real Madrid - Atlético Madrid0-0
08 april 2018 Voetbalreizen Primera División Real Madrid - Atlético Madrid1-1
18 november 2017 Voetbalreizen Primera División Atlético Madrid - Real Madrid0-0
08 april 2017 Voetbalreizen Primera División Real Madrid - Atlético Madrid1-1
19 november 2016 Voetbalreizen Primera División Atlético Madrid - Real Madrid0-3
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE

Bezoek de Madrileense derby

Real Madrid en Atlético Madrid; twee topclubs uit Spanje en dan ook nog uit dezelfde stad. Atlético Madrid draait al jaren mee in de top drie van de Primera División en is daarmee een geduchte concurrent van Real Madrid. De Madrileense Derby is altijd extra beladen en staat garant voor spektakel. Schreeuw samen met ruim 81.000 toeschouwers in het imponerende Santiago Bernabéu Real Madrid naar de winst; kippenvel gegarandeerd! Wil jij ook meemaken hoe de strijd er tijdens de Madrileense stadsderby aan toe gaat? Wacht dan niet te lang met boeken want de populariteit voor deze derby is ongekend groot.

Boek tijdig jouw voetbalreis naar de stadsderby Real Madrid - Atlético Madrid en geniet van de strijd in deze altijd stijf uitverkochte voetbalwedstrijd.


Madrileense derby boeken?

Heb jij interesse in de Madrileense derby Real Madrid - Atlético Madrid in het Santiago Bernabéu? Wacht dan niet te lang, want de vraag naar topwedstrijden als deze is groot. Grijp je kans nu het nog kan en geniet van de geweldige stadsderby tussen Real Madrid - Atlético Madrid in de prachtige stad Madrid. Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar de gezellige stad Madrid. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis naar Madrid samen, altijd voorzien van de beste tips voor je verblijf in Madrid. Ontdek alle highlights van Madrid in deze prachtige voetbalreis naar dé derby van de hoofdstad van Spanje. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar Real Madrid - Atlético Madrid en uiteraard een geweldige voetbalervaring in het spectaculaire Santiago Bernabéu!