Juventus – Internazionale (Derby d’Italia)

De Derby d’Italia is een wedstrijd tussen de twee succesvolle en meest gesupporterde clubs in Italië. Juventus en Internazionale zijn twee clubs die spelen voor de twee grootste steden in Noord-West Italië; Turijn en Milaan. In 2006 werd Juventus de landstitel ontnomen door Inter vanwege het Calcipoli-schandaal. Na dit fiasco werden de wedstrijden tussen de twee grote voetbalclubs nog intenser en extra beladen.

Van de 247 wedstrijden die beide topclubs in totaal tegen elkaar speelden won Juventus 110 keer van Internazionale; Inter won 77 keer van Juventus en 60 keer speelden zij gelijk.

Boek tijdig uw Voetbalreis naar de Derby d’Italia en zie hoe Maurizio Sarri met onder andere Cristiano Ronaldo en nieuwkomer Matthijs de Ligt het opneemt tegen het team van Antonio Conte in het Allianz Stadium.

DERBY D'ITALIA
01 mrt
20:45
Juventus
Internazionale
Voetbalreizen Juventus
Inclusief:
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Zitplaats
Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer. Klik op de andere vervoersmogelijkheden voor de actuele prijzen.

Inklappen
Inclusief vlucht

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten. De prijs van het arrangement inclusief vlucht kan afwijken van de actuele prijs.

Inklappen
Voetbalreizen Serie A Serie A / Allianz Stadium, Turijn
Vanaf 559,- p.p.

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen  Juventus en Internazionale


06 oktober 2019 Voetbalreizen Serie A Internazionale - Juventus1-2
27 april 2019 Voetbalreizen Serie A Internazionale - Juventus1-1
07 december 2018 Voetbalreizen Serie A Juventus - Internazionale1-0
28 april 2018 Voetbalreizen Serie A Internazionale - Juventus2-3
09 december 2017 Voetbalreizen Serie A Juventus - Internazionale0-0