Internazionale – Juventus (Derby d’Italia)

De Derby d’Italia is een derby van de twee succesvolle en meest gesupporterde clubs in Italië. Internazionale en Juventus zijn twee clubs die spelen voor de twee grootste steden in Noord-West Italië; Milaan en Turijn. In 2006 kreeg Inter de landstitel toegewezen nadat deze van Juventus afgepakt werd vanwege het Calcipoli-schandaal. Na dit fiasco werden de wedstrijden tussen de twee grote voetbalclubs nog intenser en extra beladen.

Van de 239 wedstrijden die beide topclubs tegen elkaar speelden won Juventus 109 keer van Internazionale; Inter won 73 keer van Juventus en 57 keer speelden zij gelijk.

Boek tijdig uw Voetbalreis naar de Derby d’Italia en zie hoe het team van Luciano Spalletti het opneemt tegen Juve onder leiding van Massimiliano Allegri.

Derby d'Italia
28 apr
16:00
Internazionale
Juventus
Inclusief:
  • 2 overnachtingen
  • 2x ontbijt
  • Zitplaats
Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 2 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer. Klik op de andere vervoersmogelijkheden voor de actuele prijzen.

Inklappen
Inclusief vlucht

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 2 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten. De prijs van het arrangement inclusief vlucht kan afwijken van de actuele prijs.

Inklappen
Voetbalreizen Serie A Serie A / Giuseppe Meazza, Milaan
Vanaf 299,- p.p.

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen Internazionale en Juventus


07 december 2018 Voetbalreizen Serie A Juventus - Internazionale1-0
28 april 2018 Voetbalreizen Serie A Internazionale - Juventus2-3
09 december 2017 Voetbalreizen Serie A Juventus - Internazionale0-0