AS Roma - Lazio Roma – Derby della Capitale

De derby tussen AS Roma en Lazio RomaDerby della Capitale, Derby Capitolino, Derby del Cupolone, Derby di Roma of simpelweg de Rome Derby – wordt letterlijk gezien als de strijd om Rome; beide clubs gaan altijd voor de overwinning en daarom is het fanatisme op deze wedstrijd op z’n allerhoogst. Vergeleken met de andere Italiaanse derby’s staat de Derby della Capitale erom bekend het meest intens te zijn. De aartsrivalen van Rome spelen beide in hetzelfde stadion, namelijk het Stadio Olimpico, dat een capaciteit heeft voor bijna 73.000 toeschouwers. Wil je weten wanneer deze wedstrijd plaatsvindt en hoe je kaarten kunt krijgen? Lees dan snel verder!

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen AS Roma en Lazio Roma


19 maart 2023 Voetbalreizen Serie A Lazio - AS Roma
06 november 2022 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Lazio
20 maart 2022 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Lazio
26 september 2021 Voetbalreizen Serie A Lazio - AS Roma
16 mei 2021 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Lazio
17 januari 2021 Voetbalreizen Serie A Lazio - AS Roma
26 januari 2020 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Lazio1-1
01 september 2019 Voetbalreizen Serie A Lazio - AS Roma1-1
02 maart 2019 Voetbalreizen Serie A Lazio - AS Roma3-0
29 september 2018 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Lazio3-1
18 november 2017 Voetbalreizen Serie A AS Roma - Lazio2-1
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE


Derby della Capitale bezoeken

De statistieken tussen AS Roma en Lazio Roma liegen er niet om; de Derby della Capitale is altijd spannend. En met bijna 73.000 fanatieke supporters in het stadion belooft de Derby di Roma een sensationele wedstrijd te worden. Met de Italiaanse passie en 100% inzet van beide teams, kolkt het Stadio Olimpico bij iedere stadsderby. Wil jij ook de derby tussen AS Roma en Lazio Roma bezoeken in het prachtige Stadio Olimpico?


Boek de Derby della Capitale bij Number 1 Voetbalreizen

Wacht dan niet te lang, want de vraag naar topwedstrijden als deze is groot! Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar de prachtige historische stad Rome. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis naar Rome samen, altijd voorzien van de beste tips voor je verblijf in Rome. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar AS Roma - Lazio Roma en uiteraard een geweldige voetbalervaring in het prachtige Stadio Olimpico!