Arsenal – Tottenham Hotspur (North London Derby)

De wedstrijd tussen grote voetbalclubs Arsenal en Tottenham Hotspur wordt ook wel de Noord-Londense derby genoemd. Deze derby is één van de felste derby’s in het wereldvoetbal. Hoewel de twee teams voor het eerst in 1887 tegen elkaar speelden, begon de rivaliteit pas echt in 1913, omdat Arsenal een plaats in de hoogste regionen mocht innemen in plaats van Tottenham, dat toentertijd hoger was geëindigd in de competitie.

Beide teams hebben in totaal 183 wedstrijden tegen elkaar gespeeld waarbij 77 keer gewonnen werd door Arsenal, 57 keer door Tottenham en 49 keer werd er gelijk gespeeld.

Na het vertrek van Wenger kiest de club met Unai Emery voor een nieuwe frisse wind en proberen ze komend seizoen weer een poging te wagen voor het kampioenschap. Met spelers als Pierre-Emerick Aubameyang, Mesut Özil, Aaron Ramsey en Alexandre Lacazette nemen The Gunners het in de North London Derby op tegen spelers als Dele Alli, Harry Kane en Cristian Eriksen.

Een voetbalreis naar de 'North London Derby' staat altijd garant voor vuurwerk en is zeker een wedstrijd die u op uw bucketlist moet hebben staan. Boek uw reis tijdig en geniet samen met ruim 60.000 toeschouwers van een prachtige pot aanvallend voetbal in het Emirates Stadium

League Cup
18 dec
19:45
Arsenal
Tottenham Hotspur
Voetbalreizen Arsenal
Inclusief:
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Zitplaats
Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer. Klik op de andere vervoersmogelijkheden voor de actuele prijzen.

Inklappen
Inclusief vlucht

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten. De prijs van het arrangement inclusief vlucht kan afwijken van de actuele prijs.

Inklappen
Voetbalreizen League Cup League Cup / Emirates Stadium, Londen
Van 249,- 229,- p.p.

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen Arsenal en Tottenham Hotspur


02 december 2018 Voetbalreizen Premier League Arsenal - Tottenham Hotspur
10 februari 2018 Voetbalreizen Premier League Tottenham Hotspur - Arsenal1-0
18 november 2017 Voetbalreizen Premier League Arsenal - Tottenham Hotspur2-0
06 november 2016 Voetbalreizen Premier League Arsenal - Tottenham Hotspur1-1