Veilig en betrouwbaar boeken

Veilig en betrouwbaar uw voetbalreis en losse voetbaltickets boeken in tijden van corona?
Het kan bij Number 1 Voetbalreizen dankzij onze COVID-19- en SGR-garantie!

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Number 1 Voetbalreizen is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De SGR garandeert dat u het vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Bekijk de inschrijving bij SGR

COVID-19-garantie

- Beperkt of geen publiek toegestaan

Mocht de wedstrijd die u wilt gaan bezoeken zonder of met een beperkt aantal toeschouwers worden gespeeld, zullen wij indien nodig uw bestelling kosteloos annuleren.

Wanneer wij uw wedstrijd moeten annuleren krijgt u de volgende keuzes:

  • Binnen 14 werkdagen na de speeldatum het volledige orderbedrag retour.
  • Een tegoed ter waarde van het aankoopbedrag te besteden bij Number 1 Voetbalreizen. Switchen naar een ander land of een andere club is hierbij geen probleem.

Let op: wij zullen alleen de onderdelen van de reis terugbetalen die bij Number 1 Voetbalreizen zijn geboekt. Hiertoe behoren geen vluchten en eventuele accommodaties of excursies die zelf zijn geboekt.

- Wedstrijd verplaatst / reizen niet mogelijk

Wanneer de wedstrijd verplaatst wordt en/of reizen vanuit het thuisland naar de plek van bestemming niet mogelijk is, blijven de wedstrijdtickets geldig voor een eventuele nieuwe speeldatum. Hotelovernachting(en) boeken wij in samenspraak met u om naar de nieuwe speeldatum.

Kunt u de wedstrijd op de nieuwe datum niet bijwonen? Dan zetten wij uw aankoopbedrag om in een 100 % tegoed te besteden bij Number 1 Voetbalreizen. Switchen naar een ander land of een andere club is hierbij geen probleem.

Waar moet ik op letten bij het boeken van mijn Voetbalreis?

Let op: de geldende reis- en quarantainevoorschriften verschillen van land tot land en zijn afhankelijk van waar u uw reis begint. Ticketkopers zijn zelf verantwoordelijk voor het controleren en verifiëren van de laatste stand van zaken over deze informatie door regelmatig nationale en internationale overheidswebsites te controleren op de meest recente informatie.