Waarom Number 1?

Waarom Number 1?
Waarom u voor het boeken van uw voetbalreis bij ons aan het goede adres bent?

Dankzij onze passie en jarenlange ervaring in het reizen naar de diverse grote voetbalcompetities weten wij precies wat u als voetbalfanaat verwacht van een onvergetelijke reis. Wij hebben van al die reizen alle positieve ervaringen bij elkaar verzameld en deze in onze reizen verwerkt.


Hieronder nog een kort overzicht waarom u bij ons aan het goede adres bent!

Offerte binnen 24 uur
Wij garanderen u binnen 24 antwoord op elke offerte aanvraag. En dit 7 dagen per week!


Persoonlijk contact
Altijd contact met een vast contactpersoon.


Maatwerk
Wij verstaan het woord maatwerk. Bij ons is niets een brug te ver en kan er altijd ook op verzoek uw eigen arrangement samengesteld worden. Ook is het mogelijk om een combinatie reis samen te stellen waarbij u meerdere wedstrijden bezoekt.


Hotels

Onze hotels worden met grote zorg uitgezocht. Wij bieden u altijd minimaal een 3 sterren hotel aan en deze is gegarandeerd in het centrum van uw bestemming.

Ontbijt
Bij al onze overnachtingen zit altijd ontbijt inbegrepen, zo begint u altijd met een goed gevulde maag aan de dag.


Prijs
Wij houden continu de marktsituatie goed in de gaten waardoor u bij ons altijd verzekerd bent van een hele scherpe prijs. Doordat wij door de jaren heen een groot internationaal en betrouwbaar netwerk in de voetbalwereld en hotelbranche hebben opgebouwd, vindt u bij ons altijd vaste lage prijzen.


Zitplaatsen
Zitplaatsen altijd naast elkaar, minimaal 2 aan 2 (en dus niet boven elkaar!). Bij groepen van 3 personen zit u uiteraard ook altijd naast elkaar.


Bereikbaarheid
Tijdens uw onvergetelijke trip zijn wij altijd 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op ons noodtelefoonnummer.


Reisbescheiden
U reisbescheiden ontvangt u uiterlijk 2 weken voor vertrek. U reisbescheiden bestaat onder andere uit een uitgebreide routebeschrijving van en naar uw hotel en het stadion, informatie over de wedstrijdkaarten en eventueel uw vlucht.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard