Voetbalreizen West Ham United

Alle voetbalreizen naar West Ham United

West Ham United, de club uit de wijk Stratford, oost Londen is opgericht in 1895 en is herkenbaar aan de donkerrode met lichtblauwe kleuren. West Ham United die ook weleens de Hammers worden genoemd hebben een rijke historie met een aantal prijzen. Zo hebben ze 1x Europacup 2, UEFA Intertoto Cup, 3x de FA Cup, en 1x de FA Community Shield gewonnen. Hoewel ze nog nooit kampioen zijn geworden en hun hoogste notering 3e was in het jaar 1985-1986 zijn ze toch altijd een goede stabiele club die thuis horen in de Premier League. Sinds 1993 hebben ze met uitzondering van 3 jaren altijd Premier League gespeeld. De laatste keer dat West Ham is gedegradeerd was in het jaar 2010/2011. Dit kwam doordat de toenmalige eigenaar Gudmundsson in 2008 al zijn geld kwijt was geraakt doordat zijn bank Icesave werd genationaliseerd na een Faillissement en vervolgens alle goede spelers genoodzaakt in de verkoop moest doen.

Tegenwoordig gaat het West Ham United weer voor de wind en zijn ze een vaste waarde in de middenmoot van de Premier League. Met de 10e, 13e, 12e, en de 7e plaats in de afgelopen 4 jaar kan de club tevreden terug kijken.

West Ham United is dit jaar begonnen met een frisse start. Zo hebben ze vorig jaar afscheid genomen van Boleyn Ground dat ook wel bekend stond als Upton Park en plaats bood aan 35.647 toeschouwers. Ze spelen dit seizoen voor het eerst in het nieuwe stadion genaamd; ‘Olympic Stadium’. De capaciteit is met de nieuwe stap enorm toegenomen naar 60.000 personen. Een stadion dat recht doet aan de ambitie van West Ham United dat zich wil mengen in de subtop en de lijn van vorig jaar door wil zetten.

Met spelers als; Andy Carroll, Noble, Ayew en sensatie Dimitri Payet hebben ze een team dat zeker in de subtop mee kan doen en het elke topclub moeilijk kan maken. Een voetbalreis naar West Ham United is hierom zeker een ervaring die je nooit meer zal vergeten.

Gezien West Ham gelegen is in de stad Londen is een van de voetbalreizen naar West Ham United zeer goed te combineren met een bezoek aan de stad Londen. De Bezienswaardigheden waaronder; Buckingham Palace, Westminster Abbey, The Tower Bridge, The Big Ben en The London Eye zijn zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Wij van Number 1 Voetbalreizen dragen hier graag aan bij en faciliteren u dan ook met een hotel dat zeer centraal is gelegen in Londen. Ook zorgen wij altijd dat het ontbijt inbegrepen zit in de arrangementsprijs. Dit tezamen met de voetbalervaring in het Olympisch Stadion van West Ham United waar je altijd plaats naast elkaar hebt en perfect zicht op het veld geniet maakt het een weekend om niet te vergeten.

Mocht u nog vragen, opmerkingen of extra wensen hebben waar wij niet aan hebben gedacht horen wij dat graag van u. Wij zullen dan onze uiterste best doen om uw voetbalreis tot in de puntjes te regelen.

Voor nu alvast veel plezier gewenst met een van de onderstaande voetbalreizen naar West Ham United!

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard