Voetbalreizen Schalke '04

Alle voetbalreizen naar Schalke 04

Boek nu uw onvergetelijke voetbalreis naar een thuiswedstrijd van Schalk '04 en beleef live de fantastische sfeer in de Veltins Arena. De thuiswedstrijden van Schalke '04, met natuurllijk onze landgenoot Klaas Jan Huntelaar in de spits, zijn dan ook altijd uitverkocht. Met een totale capaciteit van 61.973 is dit een van de grootste stadions van Duitsland.

Schalke 04 dat opgericht is in 1904 is op Bayern München na de grootste sportvereniging van Duitsland met 109.000 leden. Deze leden hebben overigens een zeer vriendschappelijke band met de Nederlandse Club FC Twente en worden er wedstrijden van elkaar door beide fanschares bezocht . De club is van oudsher een van de topclubs in Duitsland. Met 7x Duits kampioenschap, 5x DFB Pokal, 1x Duitse Supercup en de winst van één UEFA Cup hebben ze een mooie prijzenkast weten te vullen. ondanks dat ze de laatste jaren niet meer in staat zijn geweest om een titel te veroveren weten ze zich toch altijd nét onder de absolute top te positioneren. Met eindnoteringen van 5e, 6e, 4x 3e en 2x 4e in de afgelopen 8 jaar kunnen ze toch heel tevreden terugkijken op de afgelopen periode.

Buiten een actieve fanbase en het fantastische stadion om heeft Schalke 04 ook een van de meest beladen derbys die Duitsland rijk is. De wedstrijd met buurman Borussia Dortmund gaat er vaak hard aan toe zowel buiten als binnen het veld. Een voetbalreis naar de wedstrijd Schalke 04 - Borussia Dortmund of andersom is daarom zeker een wedstrijd die je op je bucketlist moet hebben staan.

Duik na de wedstrijd het nachtleven van Gelsenkirchen in of geniet van een van de vele restaurantjes die de stad rijk is. Deze stad die naast de grens van Nederland ligt heeft wat dat betreft veel te bieden en is daarom perfect voor een combinatie-citytrip. 

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u tegen scherpe prijzen uw volledige voetbalreis inclusief hotelovernachting(en)  en wedstrijdkaarten met plaats naast elkaar en goed zicht op het veld.


De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad Gelsenkirchen. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Zo begint u de dag altijd met een goed gevulde maag.

Heeft u verder nog vragen, opmerkingen of extra wensen die u graag ingevuld ziet voor een perfecte voetbalreis naar Schalke 04? Dan beantwoorden wij die natuurlijk graag!

Voor nu alvast een fijne voetbalreis gewenst!

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard