Voetbalreizen Queens Park Rangers

Alle Voetbalreizen naar Queens Park Rangers

Boek nu uw onvergetelijke voetbalreis naar een thuiswedstrijd van QPR in het Loftus Road met een capaciteit van maar liefst 18.439 zitplaatsen! Kijk live naar het prachtige aanvallende voetbal onder leiding van trainer Ian Holloway en geniet van de fantastische ambiance in van een stadion waar je het echte oude voetbalgevoel nog kan beleven. De Engelse voetbalcultuur is uniek en een ware belevenis om eens van dichtbij mee te maken.

Bij ons boekt u de voetbalreis naar QPR tegen scherpste prijzen, Uw volledige voetbalreis inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaarten. Indien gewenst verzorgen wij ook uw vliegtickets, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring. 

Het hotel dat we voor uw voetbalreis boeken is met de grootste zorg geselecteert en bevindt zich ten alle tijden in het centrum van Londen. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Op deze manier kunt u uw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de prachtige bezienswaardigheden die Londen rijk is. Alle bezienswaardigheden zijn heel gemakkelijk te bereiken dankzij een van de grootste metrostelsels ter wereld! In Londen zijn de mogelijkheden onbegrensd en wij voorzien u van de beste adviezen.

Kortom, voetbalreizen naar QPR boekt u simpel, goedkoop en snel bij Number 1!

Heeft u verder nog vragen? Klik hier voor onze contactgegevens.

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard