Voetbalreizen Manchester United

Alle Voetbalreizen naar Manchester United

Manchester United, opgericht in 1878 met de naam Newton Heath L&YR FC is de meest succesvolle club in het Engelse voetbal. Met meer dan 20 Kampioenschappen, 12 FA Cups, 4 League Cups, 21 Community Shiels, 3x Europa Cup 1/Champions League, 1x Europacup 2, 1x Europa League en 1x UEFA Super Cup zijn ze ongeëvenaard met hun behaalde successen.

De grootste club uit Manchester heeft een van de grootste stadions van Engeland. Old Trafford heeft sinds de laatste uitbreiding van de noord-oost en noord-west hoeken een totale capaciteit van 76.212 plaatsen en zijn nagenoeg elke wedstrijd volledig gevuld. Manchester United is dan ook dé club in de Premier League met het hoogste gemiddelde qua toeschouwersaantallen. Het stadion is naast zijn grootte ook een van de meest indrukwekkende stadions van Engeland en wordt daarom ook ‘The Theatre of Dreams’ genoemd. Een voetbalreis naar Manchester United is dan ook met recht een reis die je op je bucketlist moet hebben staan.

De grootste rivaal van Manchester is Liverpool FC. De wedstrijden tussenbeide, ook wel e North-West Derby genoemd staat bekend als een van de grootste rivaliteiten tussen twee clubs in de wereld naast de Superclassico tussen Boca Juniors en River Plate, Él Classico in Spanje en de Derby Della Madonnina in Italie. De wedstrijden tussen Manchester en Liverpool worden onder hun eigen supportersschare zelfs hoger aangeslagen dan de wedstrijden tussen lokale rivalen Everton en Manchester City. Kortom, een voetbalreis die je ooit meegemaakt moet hebben, een belevenis om nooit te vergeten.

Manchester United heeft sinds het opstappen van Sir Alex Ferguson drie magere jaren meegemaakt met het behalen van een 7e, 4e en 5e plaats op de ranglijst. Dit jaar is echter fors geïnvesteerd om de ploeg weer naar de hoogste regionen van de Premier League te loodsen en een gooi te kunnen doen naar het kampioenschap. Met het ontslag van Louis van Gaal en het aantrekken van zijn opvolger José Mourinho hebben ze een trainer aangetrokken die bekend staat om het creëren van een kampioensteam en het pakken van prijzen. Daarbij is er ook flink geïnvesteerd in het aantrekken van topspelers die die ambities waar kunnen maken. Met het contracteren van onder andere; Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Anthony Martial en Henrikh Mkhitaryan hebben ze een team waarmee ze elke topclub kunnen verslaan. Kortom, een voetbalreis naar Manchester United is nu het perfecte moment om te maken aangezien het ook een van de laatste kansen is om Zlatan Ibrahimovic te zien spelen.

Voetbalreizen zijn zeer goed te combineren met het bezoeken van de vele bezienswaardigheden die de stad Manchester rijk is. Zo is de stad in het bezit van vele musea waaronder het National Football Museum. Ook bezienswaardigheden zoals de Fletcher Moss Botanical Garden is een bezoekje waard als u een liefhebber bent van natuurschoon. Voor de jongeren die van uitgaan houden is er ook zeker genoeg om je te vermaken in het stadscentrum, met de vele pubs en clubs hoef je jezelf geen moment te vervelen. Een extra dagje aan uw voetbalreis plakken is daarom ook zeker aan te raden!

Om u bij uw voetbalreizen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw verblijf in Manchester zo comfortabel mogelijk te maken zijn al onze voetbalreizen inclusief een goed hotel dat altijd in het centrum van de stad ligt, inclusief ontbijt, de beste arrangementsprijzen, gegarandeerd stoelen naast elkaar in het stadion en altijd goed zicht op het veld.

Heeft u aangaande een van onze voetbalreizen naar Manchester United toch nog vragen, opmerkingen of extra wensen? Dan horen we die graag!

Voor nu alvast veel plezier met een van onze voetbalreizen naar Manchester United!

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard