Voetbalreizen Liverpool

Alle voetbalreizen naar Liverpool

Liverpool FC, de meest nostalgische club van Engeland die 2e is in de lijst met het aantal behaalde kampioenschappen en maarliefst 5x de Champions League heeft gewonnen. Liverpool behoort met zijn status tot de absolute wereldtop en kan worden herkend aan zijn felrode shirts waar ook hun bijnaam ‘The Reds’ aan te danken is. Behalve de nostalgische waarden en de rijke historie is Liverpool ook in het bezit van een van de mooiste en karakteristieke stadions van Engeland. Het Anfield road met een capaciteit van 45.522 is een must-see voor elke voetbalsupporter. Anfield Road afgelopen seizoen verbouwd en heeft nu een gloednieuwe tribune die dit seizoen voor het eerst te betreden is.

De aartsrivaal van Liverpool is Manchester United die tevens ook koploper is met het aantal behaalde titels in de Premier League. De wedstrijden die jaarlijks tegen elkaar worden gespeeld is dan ook een ervaring die je zeker een keer in je leven meegemaakt moet hebben middels een van de voetbalreizen naar Liverpool.

Bij het opkomen van de spelers voor elke wedstrijd wordt door iedereen luidkeels het lijflied van Liverpool gezongen, namelijk het ‘You’ll Never Walk Alone’. Het kippenvel zal je bij dit massaal gezongen lied zeker over de rug lopen.

Sinds de aanstelling van Jürgen Klopp als trainer is het spel bij Liverpool opgeleefd en zijn ze attractief voetbal gaan spelen. Met spelers als Georginio Wijnaldum, Emre Can, Phillippe Coutinho, Roberto Firmino en Daniel Sturridge hebben ze een solide team dat meedoet in de hoogste regionen en zijn ze weer een Champions League en titelkandidaat. Dit alles tezamen is het nu het perfecte moment om een voetbalreis naar Liverpool te boeken!

Met Number 1 Voetbalreizen is elke voetbalreis een succes. Wij stellen voor u alles in het werk om uw reis aan niets te laten ontbreken. Zo heeft u bij ons de volgende garanties:

  • Altijd een hotel in het centrum van Liverpool
  • Lekker ontbijt inbegrepen in uw arrangement
  • Scherpste arrangementsprijzen
  • Altijd plaats naast elkaar in het stadion
  • Goed zicht op het veld

Al deze punten maken dat uw voetbalreis niet alleen geënt is op het beleven van een perfecte voetbalervaring maar is het ook zeer goed te combineren met het bezoeken van de stad Liverpool die veel bezienswaardigheden bezit. Zo is de stad zoals u waarschijnlijk wel weet de geboortestad van de Beatles. Maar niet alleen de Beatles vinden hun oorsprong in Liverpool, ook The La's, Gomez, Gerry & the Pacemakers en Atomic Kitten komen uit de stad vandaan. Daarbij is de stad sinds 2004 onderdeel van de werelderfgoedlijst van UNESCO en was de stad in 2007 uitgeroepen tot de culturele hoofdstad van Europa. Ook is de zeer fraaie havenstad in het bezit van een zeer goed uitgaansleven, St. Matthew's Street kan hierbij niet overgeslagen worden.

Mocht u nog meer vragen, opmerkingen of extra wensen hebben aangaande een van de voetbalreizen naar Liverpool kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via de telefoon, chat of contactpagina.

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard