Italië

Voetbalreis Italie

Alle voetbalreizen naar Italie

Boek nu uw onvergetelijke voetbalreis naar een van de grootste competities ter wereld, de Italiaanse Serie A! Combineer een mooie citytrip naar bijvoorbeeld: Rome, Milaan of Turijn en bezoek een topwedstrijd uit de Italiaanse Serie A.

Wij verzorgen volledige voetbalreizen in Italie voor o.a. Juventus, AS Roma, AC Milan. Uiteraard is het ook mogelijk om op aanvraag uw voetbalreis te boeken naar één van de overige Italiaanse clubs.

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u uw voetbalreis naar Italie tegen scherpe prijzen inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaarten. Indien gewenst verzorgen wij ook uw vliegtickets, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring.

De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad in Italie. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Op deze manier kunt u uw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden van uw bestemming.

Heeft u verder nog vragen over de voetbalreizen naar Italie? Klik dan rechtsonderaan op de chat

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard