Voetbalreizen Hamburger SV

Alle voetbalreizen naar Hamburger SV

Hamburger SV, de club uit de 2e grootste stad van Duitsland is opgericht in 1887 en speelt sinds 1963 al onafgebroken in de hoogste regionen van het Duitse voetbal.

Hamburger SV ook vaak afgekort naar HSV heeft zijn absolute topperiode gekend in de jaren 1979 t/m midden jaren 80 waarin ze 3 keer het kampioenschap veroverden, 1x de europacup 1 wonnen en 1x de europacup 2 op hun naam schreven.

De laatste jaren is de club afgedaald naar een lager niveau waarbij ze vaak moeten strijden in de onderste regionen van de Bundesliga. Afgelopen 4 jaren waren ze zelfs twee keer dichtbij degradatie, iets dat sinds de fusie in 1919 niet is gebeurd met HSV.

HSV dat te herkennen is aan hun wit rode kleuren speelt in het Volksparkstadion dat plaats biedt aan maarliefst 57.000 supporters. Het stadion dat in 1998 grondig is verbouwd is een stadion dat zeker niet onder doet voor de Duitse topclubs en reflecteert de ambities die HSV heeft. De club wil namelijk weer structureel terugkeren in de subtop en zelfs een gooi doen naar de absolute top van de Bundesliga.

Een voetbalreis naar Hamburger SV is een mooie ervaring die je zeker moet combineren met een bezoek aan de bezienwaardigheden in de stad Hamburg. De stad van 1,8 miljoen inwoners ligt aan de Elbe rivier en is een prachtige plaats waar veel culturele uitstapjes naar worden gemaakt. Zo heb je de; Kunsthalle, 2300 karakteristieke bruggen, St. Nikolai ruïne kerk en het Rathuis dat bekend staat als het mooiste gebouw van Hamburg.

Voetbalreizen naar Hamburger SV zijn via Number 1 altijd perfect georganiseerd. Zo heeft u altijd zitplaats naast elkaar in het stadion, goed zicht op het veld, hotel midden in het centrum van de stad en is het arrangement altijd inclusief ontbijt zodat u de dag begint met een volle maag.

Heeft u  nog vragen aangaande een van de onderstaande voetbalreizen naar HSV? Dan horen wij die graag!

Voor nu alvast veel plezier met uw voetbalreis naar HSV

 

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard