Voetbalreizen FC Barcelona

De mooiste voetbalreizen naar Barcelona

FC Barcelona, wie kent het niet? Het is de grootste club van de twee clubs die Barcelona rijk is. De club behoort sinds jaar en dag tot zowel de Europese als Wereldtop. FC Barcelona dat herkend kan worden aan hun blauw/rode shirts speelt in één van de mooiste stadions van de wereld, namelijk; Camp Nou dat Spaans is voor ‘nieuw veld’. Het stadion waar meer dan 99.000 mensen in kunnen zal u tijdens een voetbalreis naar Barcelona zeker versteld doen staan.

Barcelona dat een van de succesvolste clubs is in de Spaanse competitie doet elk jaar mee voor de prijzen. In totaal hebben ze al 3x het wereldkampioenschap voor clubs gewonnen, 5x Europacup 1/Champions League, 4x Europacup 2, 5x UEFA Super Cup, 24x landskampioen, 29x Copa del Rey, 12 Supercopa en 2x de Copa de la Liga. Een indrukwekkend rijtje waar ze menig club jaloers op is.  

Dé aartsrivaal van Barcelona die wonderbaarlijk genoeg nog succesvoller is over de gehele geschiedenis heen is met stip Real Madrid. De rivaliteit is ooit ontstaan om politieke onenigheid. Waar FC Barcelona vaak wordt geassocieerd met het Catalaans nationalisme en De koninklijke Madrilenen als symbool voor de Spaanse centrale overheid. De wedstrijden met de recordkampioen uit de hoofdstad zijn dan ook een van de hoogtepunten en de winst er van wordt onderling ook gezien als een aparte competitie. Op het moment heeft Barcelona 91x gewonnen tegenover 85x Real. Het wordt gezien als een van de wedstrijden van het seizoen en is een wedstrijd die je een keer in je leven meegemaakt moet hebben.

FC Barcelona staat altijd garant voor spektakel en heeft een sterke band met het Nederlandse voetbal en in het bijzonder met de Nederlanse club AJAX. Zo hebben veel Nederlanders voor Barcelona gespeeld waaonder; Johan Cruijff, Frank de Boer, Ronald de Boer, Phillip Cocu, Michael Reiziger en meer. De laatste tijd is de Nederlandse enclave bij Barcelona een beetje afgenomen en is alleen Jasper Cillissen nog in dienst bij de Club. Ondanks het afgenomen Nederlandse gehalte is het spekakel er niet minder om geworden. Met topspelers als Lionel Messi, Luis Suarez, Neymar en Iniesta is elke voetbalreis naar Barcelona zeker een om op je bucketlist te zetten.

Wij van Number 1 Voetbalreizen het onze missie gemaakt om elke voetbalreis een succes te maken. De hotels die wij voor uw voetbalreis in Barcelona boeken zijn met de grootste zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van Barcelona. Het ontbijt is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Op deze manier kunt u uw voetbalreis altijd ideaal combineren met het ontdekken van de prachtige bezienswaardigheden die Barcelona rijk is. De mogelijkheden in Barcelona zijn onbegrensd en wij voorzien u hiervoor graag van de beste adviezen.

De mooiste voetbalreizen naar Barcelona boekt u bij Number 1!

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard