Voetbalreizen Bayern München

Alle voetbalreizen naar Bayern Munchen

FC Bayern München, de Duitse voetbalclub uit de gelijknamige stad is opgericht in het jaar 1900. Bayern München dat herkenbaar is aan hun rode tenue is de meest bekende en succesvolle club van Duitsland en behoort tot zowel de Europese als de Wereldtop.

Bayern München één van de weinige clubs, samen met Ajax, Juventus en Chelsea die alle drie de UEFA hoofdtoernooien; Europacup 1/Champions League, Europacup 2 en de UEFA Cup/ Europa League op zijn naam wist te schrijven. Buiten de drie hoofdtoernooien om is de club ook zeer succesvol te noemen en hebben ze een erelijst waar je u tegen zegt. Zo hebben ze 27x het Duitse kampioenschap gewonnen, 18x DFB Pokal, 5x Duitse Supercup, 5x Champions League, 1x UEFA Cup, 1x Europacup 2, 1x UEFA Super Cup en 1x het wereldkampioenschap voor clubteams op hun naam geschreven.

Een voetbalreis van Bayern München staat hedendaags zeker nogal garant voor spektakel. De rijke geschiedenis die de club heeft wordt elk jaar nog meer aangevuld met mooie prijzen. De club is in Duitsland al een aantal jaren onaantastbaar en is elk jaar de gedoodverfde kampioen. Sinds het jaar 2000 zijn ze maar liefst 11x kampioen geworden. Met spelers als Müller, Lewandowski, Sanches, Vidal, Ribery en onze snelle landgenoot Arjen Robben ziet het er nog niet naar uit dat de hegemonie van Bayern München doorbroken zal worden.

Een voetbalreis naar een thuiswedstrijd van Bayern München is een prachtige ervaring aangezien het stadion van Bayern een van de mooiste van Europa is. Waar het beroemde Olympiastadion tot 2005 het strijdtoneel van Bayern was is dat nu de Allianz Arena die plaats biedt aan maarliefst 75.024 toeschouwers.

Alle voetbalreizen naar Bayern München zijn scherp geprijsd en zijn altijd inclusief hotelovernachtingen in een goed hotel in het centrum. Ook zijn de wedstrijtickets die altijd inbegrepen zijn in de arrangementsprijs in een goede plaats in het stadion met goed zicht op het veld en heb je garantie dat je zitplaatsen naast elkaar hebt. Om u buiten de voetbalervaring om ook optimaal van dienst te zijn tijdens het bezoeken van de stad geven is bij ons ook het ontbijt altijd inbegrepen in de prijs. Zo kunt u elke dag met een volle maag genieten van alle bezienswaardigheden in de stad.

In Munchen kunt naast het bezoeken van vele bezienswaardigheden tegen betaalbare prijzen genieten van het heerlijke eten en de lekkere wijnen in een van de vele restaurants. Ook heeft Munchen een bruisend nachtleven en zijn de mogelijkheden onbegrensd. Wij voorzien u graag van de beste adviezen.

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard