Voetbalreizen AS Roma

Alle voetbalreizen naar AS Roma

Boek nu uw onvergetelijke voetbalreis naar een thuiswedstrijd van AS Roma en beleef live de fantastische sfeer in het Olympisch stadion in Rome. AS Roma heeft een historisch stadion dat met zijn fans een unieke sfeer creëert tijdens wedstrijden. Met een totale capaciteit van maar liefst 72.698 behoort het stadion tot een van de grootste stadions van Italie.

Rome is de grootste stad van Italie en is een zeer leuke stad om na de wedstrijd van het nachtleven te genieten. Ook zijn er een aantal bezienswaardigheden die je gezien moet hebben waaronder het Colloseum, Pantheon, Vaticaanstad met al zijn pracht en de Trevi Fontein! Dit maakt Rome daarom ook de perfecte stad om te combineren met een citytrip.

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u tegen scherpe prijzen uw volledige voetbalreis inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaarten. 

De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad Rome. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Zo begint u de dag altijd met een goed gevulde maag.

Heeft u verder nog vragen? Klik hier voor onze contactgegevens.

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard