Voetbalreizen Arsenal

Alle voetbalreizen naar Arsenal

Arsenal Football Club is een van de grote clubs die uit Londen afkomstig is en actief is in de hoogste regionen van de Premier League. De club die te herkennen is aan hun karakteristieke rood witte shirts speelt sinds 2006 in het Emirates Stadium dat op Wembley en Old Trafford na het grootste stadion van Engeland is. Het laatste kampioenschap van Arsenal dateert uit het seizoen 2003/2004 waar ze ongeslagen het 13e kampioenschap wisten binnen te halen waarmee ze op de 3e plaats staan op de eeuwige ranglijst van kampioenen in Engeland. Sindsdien is Arsenal in de Premier League een runner-up die elk jaar weer een stapje dichter bij de Engelse titel wil komen. Met spelers als Alexis Sanchez, Mezut Özil, Ramsey en Theo Walcott hebben ze ook echt weer een team weten samen te stellen dat mooi voetbal laat zien en een serieuze gooi kan doen naar het kampioenschap.

De absolute aartsrivaal van Arsenal is zonder twijfel Tottenham Hotspur. De ‘North London Derby’ is ooit ontstaan wanneer Arsenal hun stadion verhuisde 4km naast dat van Tottenham en is geëscaleerd toen Arsenal een plaats in de hoogste regionen mocht innemen in plaats van Tottenham dat toentertijd hoger was geëindigd in de competitie. Een situatie die in de ogen van Tottenham meer dan oneerlijk was. Ondanks dat dit voorval in het jaar 1919 is gebeurd zit dit de Spurs fans nogal dwars en zien ze Arsenal als hun grootste concurrent. Een voetbalreis naar de North London Derby staat altijd garant voor vuurwerk en is zeker een wedstrijd die je op je bucketlist moet hebben staan.

Voetbalreizen naar Arsenal worden vaak gecombineerd met het bezoeken van hotspots in Londen zoals; de London Eye, Buckingham Palace, Tower of London, Tower Bridge, Westminster Abbey en natuurlijk om te shoppen in een van de vele winkeltjes in Oxford Street. Bij Number 1 Voetbalreizen snappen wij dit uiteraard en we houden er zoveel mogelijk rekening mee bij het kiezen van de hotels. Daarom heb je bij ons altijd garantie op een goed hotel midden in het centrum van Londen, ontbijt inbegrepen bij de arrangementprijs, krijg je duidelijke routebeschrijving van het vliegveld naar het hotel, heb je in het stadion altijd goed zicht op het veld en zit je gegarandeerd naast elkaar in het stadion. Wij zetten alles in het werk om uw voetbalreis aan niets te laten ontbreken.

Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn aangaande een van onze voetbalreizen naar Arsenal horen wij dat uiteraard graag! Wij zijn elke dag bereikbaar via de telefoon, chat en het contactformulier op de contactpagina.

Onderstaand vindt u alle voetbalreizen van Arsenal. Wij wensen u alvast veel plezier!

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard