Review uitgelicht!

Reviews zijn heel kostbaar voor (online) bedrijven. Niet alleen verhogen zij de betrouwbaarheid, maar ook is niets zo waardevol als goede feedback. Hierdoor kunnen wij namelijk ons bedrijf blijven verbeteren en optimaliseren, en zijn wij in staat onze klanten de beste beleving te geven: ons hoofddoel!

Deze week lichten we een review uit van Astrid en Kees, die een droom waarmaakten door een wedstrijd van Liverpool te bezoeken. Number 1 Voetbalreizen is trots hier een bijdrage aan geleverd te kunnen hebben.Deze reis naar Liverpool was top, we waren er 4 dagen en zaterdag naar de wedstrijd Liverpool - Watford geweest.

Het bijwonen van een wedstrijd van Liverpool en het meezingen van You never walk alone, stond al een tijdje op de bucketlist van mijn vriend Kees...

En wat een ervaring was dat, kippenvel hadden we al als we dit op de tv zagen maar dit moet je een keer live hebben meegemaakt.

Een weekend om niet snel te vergeten, prima reis, mooi hotel, zeer centraal gelegen en veel gezien van Liverpool, kortom, een prachtig weekend.


Groetjes Astrid en Kees


Ook altijd al een wedstrijd van Liverpool willen bezoeken? Twijfel niet langer en boek gemakkelijk en snel één van onderstaande voetbalwedstrijden online op onze website. Wij voorzien u graag van de beste adviezen voor een volledig verzorgd Voetbalweekend naar Liverpool!


Bekijk alle blogs   Alle wedstrijden van Liverpool