De Rode Duivels live toejuichen op het EK 2024?
Ontdek alle matchen van België!

Maandwinnaar Voetbalzone Manager App wint een Voetbalreis

Iedere maand wint de winnaar van de Voetbalzone Manager App een reis, volledig georganiseerd door Number 1 Voetbalreizen.

Afgelopen oktober 2018 ging de maandwinnaar van de Voetbalzone Manager App, samen met vriend Vincent, op voetbalreis naar Manchester. Zij wonnen een volledig verzorgde reis; vlucht, hotel en voetbaltickets voor de wedstrijd van Manchester UnitedNewcastle.

Beide vrienden reisden op zaterdagochtend af naar Manchester en gingen direct naar het stadion van the Reds, om de eerste indrukken op te doen. Het gigantische stadion, Old Trafford, ook wel Theatre of Dreams genoemd, is al een bezienswaardigheid op zich.

Manchester United, toen nog onder leiding van José Mourinho, ging door een moeilijke periode. Het leek ook deze wedstrijd weer niet goed te gaan; al na 10 minuten keek de thuisclub tegen een 2-0 achterstand aan. ‘He will be sacked in the morning’, klonk al vroeg in het stadion.

Na rust keerde de wedstrijd echter volledig om; Mata opende in de 70e minuut de score voor United, die uiteindelijk de wedstrijd met 3-2 alsnog wist te winnen.

Voor Ricardo en Vincent een waar spektakel; veel goals en veel sfeer in de Theatre of Dreams. Zij genoten beiden van een mooi potje Engels voetbal en sloten de geweldige dag af in één van de vele Engelse pubs, als kroon op het mooie weekend.

“We hebben echt genoten, in alle opzichten. Het hotel, de reis, de wedstrijd, alles was perfect geregeld.”

Manchester United Newcastle
Juan Mata 70’ Nascimento 7’
Anthony Martial 76’ Yoshinori Muto 10’
Alexis Sánches 90’

Benieuwd of u ook zo’n mooie prijs kunt winnen? Download gratis de Voetbalzone Manager App in de App Store en Google Play Store, stel je team samen en wie weet win jij ook één van onze mooie Voetbalreizen!