De Rode Duivels live toejuichen op het EK 2024?
Ontdek alle matchen van België!

Beste manager van het voetbaljaar - Voetbalzone Manager app

Iedere maand wint de winnaar van de Voetbalzone Manager App een reis, volledig georganiseerd door Number 1 Voetbalreizen. De winnaar van het hele voetbaljaar wint ieder jaar wel een heel bijzondere prijs: 2 tickets voor El Clásico.

Afgelopen jaar was Hugo de beste manager van het voetbaljaar. Number 1 Voetbalreizen organiseerde een geheel verzorgde voetbalreis met vlucht, hotel en wedstrijdkaarten.

En dan ben je de beste manager van het voetbaljaar en win je de hoofdprijs: 2 kaartjes voor El Clásico. Het overkwam Hugo, die samen met een vriend afreisde naar Barcelona. Number 1 Voetbalreizen organiseerde de hele reis: vlucht, hotel en tickets voor de grootste voetbalklassieker van Spanje. De wedstrijd vond plaats in Camp Nou op zondag 28 oktober om 16.15 uur. Op zaterdagochtend reisden de twee mannen al af naar Barcelona waardoor zij een hele dag de tijd hadden om te genieten van alle bijzonderheden die de stad te bieden heeft. Zij bezochten onder andere de Sagrada Família en het Picasso-museum, en nuttigden hier en daar een hapje en drankje op de Ramblas.

Op zondag was het dan eindelijk zover: El Clásico! Grappig detail: de twee vrienden zijn allebei voor een andere club; de één is Barça-fan en de andere Madrid-fan. Ze hadden mooie plekken aan de korte zijde met goed zicht op de wedstrijd. Een kleine tegenvaller was wel dat Lionel Messi iets meer dan een week voor de Klassieker zijn arm brak in de wedstrijd tegen Sevilla. Zo ving de wedstrijd voor het eerst sinds december 2007 aan zonder Messi en Ronaldo.

De wedstrijd was er echter niet minder om en beide winnaars werden getrakteerd op een hoop doelpunten. De Catalanen namen na 11 minuten al de leiding dankzij Philippe Coutinho. Ter Stegen moest kort daarna meerdere reddingen verrichten van onder andere Gareth Bale, Marcelo en Sergio Ramos. Luis Suárez maakte voor rust 2-0, waardoor Barcelona met een ruime voorsprong de kleedkamer inging.

Na rust liep Real weer in dankzij Marcelo die de 2-1 binnenschoot. Modric raakte vervolgens de paal waardoor het nog bijna gelijk werd, maar hierna wist Barcelona uit te lopen. Suárez scoorde nog 2 keer waardoor hij zelfs een hattrick maakte in El Clásico. Arture Vidal besliste de wedstrijd door de 5-1 binnen te koppen.

Ondanks de afwezigheid van Messi en Ronaldo werd El Clásico uiteindelijk toch een geslaagde wedstrijd met veel doelpunten.

Benieuwd of u ook zo’n mooie prijs kunt winnen? Download gratis de Voetbalzone Manager App in de App Store en Google Play Store, stel een team samen en wie weet wint u ook één van onze mooie Voetbalreizen!

Als u het niet meer af kunt wachten heeft u mazzel; eind deze maand/begin volgende maand zijn er 2 wedstrijden van El Clásico die u nog bij kunt wonen. Boek gemakkelijk en snel uw volledige Voetbalreis via onze website.