League Cup

Voetbalreis Engelse League Cup

Alle voetbalreizen naar de League Cup

Boek nu uw onvergetelijke voetbalreis naar de spectaculairste cupwedstrijden van de wereld. Elk jaar strijden de clubs van de hoogste vier Engelse divisies om de begeerde League Cup beker en het Europa League ticket dat aan de winst verbonden zit. De League Cup staat altijd garant voor spektaculaire afiches en wedstrijden waarbij alles mogelijk is! Een 4e divisieclub kan zomaar winnen van een Premier League Club en eeuwige roem vergaren.

Wij van Number 1 verzorgen volledige voetbalreizen in de League Cup voor Arsenal, Chelsea, Liverpool, Everton, Manchester United, Manchester City, Tottenham Hotspur, West Ham United en Southampton. Uiteraard is het ook mogelijk om op aanvraag uw voetbalreis te boeken naar één van de overige League Cup Wedstrijden.

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u uw voetbalreis naar de League Cup tegen scherpe prijzen inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaarten. Indien gewenst verzorgen wij ook uw vliegtickets, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring.

De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad in Engeland. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Op deze manier kunt u uw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden van uw bestemming.

Heeft u verder nog vragen over de voetbalreizen naar Engeland? Klik dan rechtsonderaan op de chat

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard